Showroom & winkel te Antwerpen


De sfeervolle showroom van Retro STATION is gevestigd in een voormalige schuur van een vierkantshoeve op een prachtig domein met vijver in het groen te Meer Hoogstraten. Wij bieden een exclusief aanbod van kleine tot grote antieke collectables, alsook stoere en toffe meubelstukken & unieke retro decoratie items voor de inrichting van uw huis, winkel, shop, kantoor, etalage , mancave of evenement.

Ook als fotograaf bent u bij ons op het juiste adres. Voor
een retro fotoshoot kan u gebruik maken van de binnen – en buitenruimtes dit in combinatie met onze prachtige rekwisieten. Dit voor oa kinderfotografie, trouwreportages, communiefoto's, reportages voor nieuwe collecties alsook reclamefotografie. In de nabije toekomst zal er nog een extra prachtige ruimte met terras ter beschikking komen die gebruikt kan worden als set, fotostudio, galerij, expositieruimte , receptie, vernissage …. Location hunters kunnen dit alvast noteren. Verdere informatie daaromtrent volgt nog.

Bent u als eigenaar van een classic car of oldtimer motor of scooter nog op zoek naar een toffe vertrekplaats, pit –stop, stempelcontrole, eindstop, spontane groepsrit ….. ? Hier kan het een uitstekende stop zijn, onder jullie zeker liefhebbers van antiek, brocante , retro, automobilia, oude motoren… Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Hieronder vindt u alvast wat impressies van onze showroom. Klik op een foto voor een slideshow.Webdesign Antwerpen